I høst starter vi opp samlivskurs på Utsyn. Kurset heter "Syv kvelder om å være to", og er utarbeidet av Nicky og Sila Lee, og det er utarbeidet kursmateriell gjennom Alpha. Kurset er lagt opp over syv tirsdagskvelder, fem i høst og to i januar Hver kveld består av undervisning, kveldsmat og parsamtale. Alle deltagere får utdelt kursbok for kurset.

Sverre Hovda, Klara og Steinar Mjølsnes, og Sissel Marie Bjerga er med som ledere og bidragsytere på kurset.

Samlingene:

13. september:: Å bygge et sterkt fundament

4. oktober: Kunsten å kommunisere

25. oktober: Kjærlighet i praksis

15. november: Konfliktløsning

29. november: Tilgivelsens kraft

januar: Foreldre og svigerforeldre

januar: Et godt sexliv

 

Et ekteskapskurs er en god investering og vi håper mange vil delta på kurset. Påmelding til Utsyn - gjennom nettsida her på "kontakt oss", på e-post til utsynungdomssenter@nlm.no eller på telefon 95226355.